Borås Konstmuseum logo
foto av Hasse Persson i vit skjorta med kamera hängandes runt halsen

Foto: Adam Ihse/Scanpix

INSTÄLLT - Specialvisning av I LOVE BORÅS! med Hasse Persson

Dessvärre ställer vi in visningen med Hasse Persson den 9 januari. Håll utkik på vår hemsida eller våra sociala kanaler för nya datum längre fram i tiden.

-

Fördjupa konstbesöket och gå Hasse Perssons unika specialvisning av utställningen I LOVE BORÅS! med Lars Tunbjörks fotografier.

Liksom Lars Tunbjörk började Hasse Persson sin fotografiska karriär på Borås Tidning och är nu en av landets mest respekterade fotografer. Under åren 1967-1990 arbetade han som bildjournalist i USA och fotograferade allt från presidentvalkampanjer till den dekadenta nattklubben Studio 54 i New York. Hasse har givit ut fem fotoböcker och även hedrats med H. M. Konungens medalj för sina konstnärliga insatser som fotograf. Han har varit konstnärlig ledare för Hasselblad Center och även chef för Borås Konstmuseum.

Tillsammans med Maud Nycander har han curaterat utställningen I LOVE BORÅS!, den största utställningen hittills med Lars Tunbjörks fotografier. Nu kommer han till museet och ger tre unika personliga visningar av utställningen.

Läs mer om utställningen här.


Datum: Söndag 9 januari

Tid: 14.00–15.00

Plats: Borås Konstmuseum

Anmälan: bokningar.konstmuseum@boras.se
(Vi begränsar antalet deltagare till 30 st)

Alltid fri entré

Resterande visning med Hasse Persson sker 17 februari kl 18.00.Senast uppdaterad: