foto av Shora sittandes på en stol i mitten av ett rum som är täckt av målningar och text i sprayfärg

Foto: Ea Czyz 2016

Konsthänget - Street Art

Kom och häng med inbjuden gästföreläsare, konstnär Shora Dehnavi. Shora kommer berätta om sin resa från sökande konstintresserad utan möjlighet att plugga på högre nivå, till att hitta sin egen röst och väg till etablerad konstnär.

Shora Dehnavi är verksam i Stockholm. Hon är självlärd som konstnär och har en lång rad permanenta muralmålningar i Sverige bakom sig. Hon har tidigare varit ordförande i Graffitifrämjandet. Ett av hennes tidigare mer uppmärksammade projekt innefattar Justin Biebers skivsläppskampanj 2015, då hon anlitades för att illustrera hitlåten ”What do you mean?.

Kom hungriga, det bjuds på pizza!

Datum: Torsdag 25 november

Tid: Kl 17.00–18.45

Plats: Borås Konstmuseum

Anmälan: Drop in

Läs mer om Shora på www.shoras.com Länk till annan webbplats.

Konsthänget är ett projekt i samverkan mellan Borås konstmuseum och Träffpunkt Simonsland med syfte att nå målgruppen ungdomar och unga vuxna som är konstintresserade. Under en torsdag per månad bjuder vi in till en kväll med inspirerande föreläsningar och workshops av olika konstnärer och kulturarbetare. Det bjuds på mat och dryck samt ett fritt forum för ungdomarna där de kan utbyta tankar och erfarenheter.