foto av ett barn med blå superhjältemask

Mukulat

En tvåspråkig barnkulturfestival. Årets tema är superhjältar!

Kaksikielinen lasten kulttuurifestivaali. Houkuttele esiin oma sisäinen supersankarisi!

Lördag/Lauantai 18/9
Klockan/Kello 11.00–14.00
I och utanför Kulturhuset på PA Halls terrass

Serieworkshop med Henri Gylander Kl. 11-13

Locka fram din inre superhjälte! Världen behöver hjältar som aldrig förr, och genom serier kan vi teckna nya sådana till liv på ett enkelt och roligt sätt. Denna serieworkshop vänder sig till både dig som vill prova serieteckning för första gången, och till dig som har tidigare erfarenhet. Workshopen leds av Henri Gylander, sverigefinsk serietecknare och illustratör känd från bland annat KP och serietidningen LasseMajas detektivbyrå.

Houkuttele esiin oma sisäinen supersankarisi! Maailma tarvitsee sankareita enemmän kuin koskaan ja sarjakuvilla voimme herättää henkiin sankareita helposti ja mukavalla tavalla. Tämä sarjakuva- työpaja on tarkoitettu sinulle, joka olet mukana ensimmäistä kertaa ja myös sinulle, jolla on aikaisempaa kokemusta. Työpajan vetäjänä on Henri Gylander, ruotsinsuomalainen sarjakuvapiirtäjä ja kuvittaja. Hänen teoksiaan on julkaistu muunmuassa KP- lehdessä ja sarjakuvalehdessä LasseMaijan etsivätoimisto.