Borås Konstmuseum logo

Barn och unga


 

foto av en sommardag vid ett kalhygge och en gokartbana, en man utklädd till tomte står bredvid några uttråkade barn och en man sitter i en leksaksbil och kör runt på banan.

Tomteland, Mora 1988, från serien Landet utom sig, © Lars Tunbjörk


Konstmuseets pedagogiska verksamhet i vinter

Under vintern arrangeras en mängd olika aktiviteter för barn och unga med utgångspunkt från den stora utställningen I LOVE BORÅS! med Lars Tunbjörks fotografier.

Lördagsbarn i Ateljén med museets pedagoger är igång igen. Under perioden för utställningen I LOVE BORÅS! kommer vi utforska olika teman, tekniker och material inspirerade av fotograf Lars Tunbjörks bilder.

Konsthänget för unga med olika intressanta inbjudna föreläsare finns i vinterns och vårens program.

Håll utkik under lovaktiviteter och i vårt program för mer info.


Skola och förskola

Välkomna till Borås Konstmuseums pedagogiska verksamhet. Vi erbjuder något för alla årskurser.

Vi på Borås Konstmuseum arbetar med att göra oss mer tillgängliga digitalt. Inom den pedagogiska verksamheten innebär detta att vi erbjuder digitala visningar och workshop-instruktioner samt lärarhandledningar. Detta är samlat under pedagogiskt material och kommer uppdateras löpande.


Ateljén

Ateljén finner ni i konstmuseets bottenvåning. Det är här som skapande verksamheter och lovaktiviteter arrangeras för alla åldrar med utgångspunkt och inspiration från museets pågående utställningar.


Senast uppdaterad: